Auzim des: "Nu vand suficient. Am facut tot si nu merge!"

”Tactica fara strategie este zgomotul inainte de infrangere.” – Sun Tzu, Arta razboiului.

Ai o afacere, vinzi in online dar nu merge asa cum ti-ai dori. Ai investit multi bani in marfa, ai listat în Marketplace-uri, ai si un site si totusi nu atingi cifra pe care ti-o doresti sau nu ramai cu aproape nimic in buzunar dupa ce muncesti in fiecare zi.

featured_image2

La ALGORITM ai o echipa cu expertiza si cu experienta de peste 23 de ani care analizeaza si iti poate spune de ce vanzarile tale nu cresc. Sunt mai multe puncte care trebuiesc analizate. Iata aici un o lista scurta cu ce ar trebui sa ai in vedere:

✔ produsele: sunt bine alese? au cantitatea si pretul potrivit? care este pozitionarea fata de concurenta?

✔ cui vindem cu cum: targetarea este corecta? canalele de vanzare sunt bine alese?

✔ marketarea produselor: sunt descrise bine? clientul tau intelege ceea ce doresti sa-i vinzi? ai suficiente fotografii?

✔ costuri complete: ai luat in calcul toate costurile? ai calculat marja corect? dar profitul?

✔ logistica: cum pot optimiza costul?

Aceste puncte sunt doar o parte din analiza pe care ar trebui sa o faci. Te putem ajuta. Hai sa ne cunoastem!

Despre Algoritm

La ALGORITM vorbim mai mult despre tine decat despre noi. Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie multinationala? Daca ai ajuns aici, inseamna ca cel mai probabil ne-a recomandat un client… citeste mai mult

Articole recente

Intreaba un specialist

Vrei sa afli mai multe informatii despre cum poti dezvolta businesul tau online, cum sa prezinti mai bine produsele. Ne poti contacta la numarul de telefon: 0758.888.892 sau la adesele de email listate in pagina de contact