La ALGORITM vorbim mai mult despre tine decat despre noi

Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie multinationala? Daca ai ajuns aici, inseamna ca cel mai probabil ne-a recomandat un client.  

Sa vorbim despre tine, antreprenorulevinzi in eMAG Marketplace sau in mai multe Marketplace-uri si vrei sa vinzi mai mult. Ai facut singur multe lucruri dar ceva tot nu merge si nu ai timp pentru ca oricum tu te ocupi de toate. Sau… nu esti inca seller si pana acum ai vandut bine in distributie sau in magazinul tau dar ai auzit ca online-ul creste si vrei si tu sa vinzi in online. Nu ai inca cont intr-un Marketplace, dar ai auzit de noi si te-au sfatuit sa ne contactezi cat mai devreme. 

Lucrezi intr-o multinationala: esti la departamentul de Marketing sau la Sales si a venit de la HQ o informare ca trebuie sa termini proiectul cu „listing-ul produselor in online” si asta trebuie sa fie repede si ieftin si bun. HR-ul spune ca nu mai are posturi in organigrama asa ca nu are cine sa share-uiasca task-urile. Si uite cum a picat pe capul celui mai bun om din companie si project managementul dezvoltarii canalului de online… doar asa pentru ca el poate sau pentru ca e job-ul lui. Toti pasii pe care trebuie sa ii faci si echipele carora trebuie sa le trimiti brief-ul devin clar o munca over time.  Centralizarea produselor, traducerile, titlurile si descrierile ample ale produselor, specificatii tehnice, creatia si DTP-ul, fotografiile si video-urile… sunt doar o parte din materialele ce trebuie a fi livrate. Daca mai punem si un deadline foarte strans ca sa nu treaca Q2, atunci sigur vei dormi la birou.

Indiferent daca esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie multinationala, ne indoim de faptul ca ai gasit un coleg nou cu abilitati multiple pentru tot ce ai nevoie. De aceea am creat ALGORITMUL perfect, o echipa de specialisti interna, cu o experienta de marketing si comunicare de peste 20 de ani. 

Daniel, Laura, Madalin, Bogdan si Catalin te vor ajuta cu tot ce inseamna eMAG Marketplace si alte Marketplace-uri. Bogdan, Danut si Stelian vor descoperi cele mai frumoase lucruri despre produsele tale. April si Razvan iti vor evidentia produsele in cele mai potrivite imagini foto si in video-uri. Cristi iti va oferi solutii pentru nevoile de productie. Claudia se ocupa cu identificarea nevoilor tale si coordonarea echipelor si a proceselor de lucru.

Tu, ca si partener al nostru, vei beneficia si de o experienta si expertiza extinsa prin companiile partenere ALGORITM.

Comunica cu noi cum iti este mai usor: suna-ne, scrie un e-mail, trimite un mesaj pe Whatsapp sau trimite un porumbel cu ravas si iti vom raspunde in curand.