Marketplace

Vinzi in Marketplace? Vrei mai multe vanzari dar nu ai timp sa te ocupi sau nu stii cum sa faci? ALGORITM iti pune la dispozitie o echipa intreaga si servicii complete pentru ca tu sa poti creste, sa atingi performatele pe care le visezi. Serviciul de gestionare cont de seller in Marketplace eMAG consta in administrarea contului tau pentru a atinge intregul potential de vanzari. Echipa noastra va implementa in locul tau pentru ca tu sa ai mai mult timp. Noi nu dam doar sfaturi ci si implementam. Ce facem mai exact:

Pasul 1: Analizam si remediem erorile

Daca nu ai ajuns la noi de la inceput, nu este o problema.  Dupa ce ne-am cunoscut, primul lucru pe care il vom face este sa analizam starea actuala a contului tau. Iti vom spune ce este de facut pentru a creste performanta ta. Apoi, echipa ALGORITM va lucra pentru a remedia erorile gasite si pentru a face toate setarile corecte. Dupa prima luna deja vei incepe sa simti cum vanzarile cresc. 

Analiza: stare cont, indicatori, campanii, produse, costuri curieri, rezultate, retururi, etc

Remedieri: rezolvam rapid problemele pentru ca tu sa incepi sa te bucuri de rezultate

Pasul 2: Implementam campanii, lucram la produse, ne luptam pentru buy-button

Echipa noastra va implementa strategia de care tu ai nevoie pentru a performa. Calculam, anticipam si te informam ce vom face. 

Campanii: activam toate campaniile care ti se potrivesc – participarea in campanii eMAG (Black Friday,  etc) campanii eticheta, promo pack, bundle pack, cadou, eMAG Ads, etc

Buy Button: urmarim si ne batem pentru castigarea butonului dar nu neaparat prin pret. Cautam cele mai potrivite variante si te informam care este cea mai buna abordare

Produse: realizam familii de produse, adaugam filtrele potrivite, remediem titlurile; iti recomandam produse noi pe care sa le ai in vedere.

 

Pasul 3: Noi si partenerii nostri suntem echipa ta!

Colaboram deja cu multi selleri pe perioade lungi de timp. Ne bucuram sa vedem selleri care si dupa un an de colaborare cu ALGORITM isi imbunatatesc constant performanta prin extinderea portofoliului de produse, adaugarea de servicii noi,  cresterea ratingului si extinderea pe noi piete . Dupa ce am construit este timpul sa dezvoltam mai mult. Cu ALGORITM ai o echipa la dispozitia ta si parteneri care sa te ajute sa cresti. De acum discutam extindere si despre alte servicii de strategie și dezvoltare a afacerii tale, pe care ALGORIM ti le poate oferi prin parteneri sau prin agentia IGNITE AD, parte din grup.