ALGORITM detine un studio foto profesionist unde realizam fotografii de produs si video 360 care sunt atat de necesare pentru online. Nu mai ai costuri suplimentare de procesare fotografie. Livram fotografia in 14 formate (jpg, gif, png, html, htmlwebP, webP, raw, mov, mp4, web, SWATCH, MASK, Tiff si TiffAlfa) pentru ca tu sa poti folosi sursele oriunde ai nevoie: in social media, in materiale printate, in creatie, pe site-ul tau sau in Marketplace-uri.

Ce livram:

1. fotografie tip packshot: fundal alb, fara umbre asa cum se cere pentru poza principala în Marketplace-uri. Dar în platforma ta de e-commerce poti folosi si poze de produs cu un alt tip de fundal sau un fundal colorat. La ALGORITM iei putem oferi din props-urile studioului optiuni multiple de fundal și texturi: piatra, textile, piele, lemn, frunze.

2. fotografie lifestyle: cu fundal sau cu props-uri – props-urile pot veni de la tine sau putem folosi props-urile din studio. Fotografia de tip LifeStyle pune în valoare produsul si se poate folosi in galeria de poze, pentru ilustrarea unor caracteristici importante in descrierea de produs, in cataloage si flyere si in conturile de social media. Investesti odata si ai surse utile pentru diverse materiale de comunicare.

3. fotografie infografic: este fotografia care are si detalii despre produs, explica clientului o caracteristica sau mai multe caracteristici ale produsului tau; necesita prelucrare in creatie si adaugarea detaliilor

4. video 360: extrem de util pentru produsele pe care trebuie sa le arati din toate unghiurile. De exemplu: o geanta, un pantof, o boxa, o bijuterie sau un telefon. 

Play Video