Black Friday 2022 în eMAG NU va fi pentru toată lumea!

Pentru a atinge rezultate frumose in  campania eMAG de Black Friday trebuie sa te pregatesti din timp. Nu merge doar sa incarci un tabel cu 2 zile inainte de campanie si gata sa te astepti sa ai rezultate nemaipomenite.

bf2022

Pregatirea se face din timp! La Algoritm deja am inceput pregatirea strategiilor pentru sellerii nostri.

Iata ce iti recomandam:

  • PRET: ai grija ce produse activezi in campaniile eMAG din septembrie si octombrie. Calculeaza bine pretul produselor. Discontul de BF se va oferi din pretul cel mai mic pe ultimele 30 de zile SAU daca vrei ca produsul tau sa fie in Microsite atunci se va lua in considerare pretul cel mai mic din ultimele 60 de zile (daca price indexul nu este monitorizat pentru anumite produse se va lua in calcul discountul fata de cel mai mic pret in ultimele 60 de zile)
  • STOC: asigura-te ca ai stoc. Pentru a aparea in microsite-ul de campanie eMAG Black Friday trebuie sa ai stoc special pentru aceasta campanie de minimum 50 de bucati iar daca ai 100 buc atunci sansele tale de a fi afisat mai sus in pagina sunt foarte mari.
  • TERMEN DE PREDARE COLETE: maximum 6 zile. Un produs cu un termen mai lung inseamna ca nu va fi validat in campanie.

Pentru un Black Friday de succes in eMAG suna la ALGORITM si vom discuta despre strategia ta. Nu lasa incarcarea fisierului pentru luna noiembrie, va fi prea tarziu sa mai faci ceva.

 

Spor!

Despre Algoritm

La ALGORITM vorbim mai mult despre tine decat despre noi. Esti antreprenor sau lucrezi intr-o companie multinationala? Daca ai ajuns aici, inseamna ca cel mai probabil ne-a recomandat un client… citeste mai mult

Articole recente

Intreaba un specialist

Vrei sa afli mai multe informatii despre cum poti dezvolta businesul tau online, cum sa prezinti mai bine produsele. Ne poti contacta la numarul de telefon: 0758.888.892 sau la adesele de email listate in pagina de contact